Hledám pravou ruku!

Vytvořeno: 1. 6. 2023

AKTUALIZACE 14.6.2023: Pravá ruka již nalezena. Již nezasílejte své zprávy a životopisy k této pozici.

Každý podnikatel či investor by se měl čas od času zastavit, podívat se na svou situaci shora, zhodnotit ji, a upravit kormidlo tak, aby plul správným směrem – dopředu, do cíle.

S narůstající velikostí mého portfolia a podnikatelských aktivit jsem definitivně dospěl k rozhodnutí, že chci k sobě parťáka nebo parťačku, která mi bude pravou rukou v mnoha mých aktivitách, které s celým týmem děláme.

Tímto bych rád oslovil svou bublinu a nabídl možnost spolupráce se mnou.

Jak si spolupráci představuji?

Part-time nebo full-time. Práce na dálku, primárně od počítače, občas v terénu. Jsme spolu v intenzivním denním kontaktu – ráno si zavoláme, probereme nejdůležitější úkoly dne.

Měřit pracovní čas nebudu. Důležité jsou jen výsledky – a ty očekávám.

Denně vyhodnocujeme investiční příležitosti, komunikujeme s investory a vyhodnocujeme, že naše portfolio jede jako namazaný stroj.

Společně tvoříme obsah na sociální sítě, občas natočíme video.

Bude-li event, je Vaším úkolem jej zařídit, aby proběhl jak na drátkách (zařídit prostor, občerstvení aj.).

Koordinujete dodavatele, se kterými spolupracujeme – ať už stavaře, tak z marketingu. Nemusíte rozumět všemu, ale musíte umět věc zařídit, pochopit její podstatu a dotáhnout do konce. Zeptat se můžete vždycky.

Co od Vás očekávám?

Jednoznačně uživatelskou dobrou znalost práce s PC. Musíte zvládnout sestavit a vyplnit excelovskou tabulku s jednoduchými vzorci (suma, průměr), umět upravit fotku v základním grafickém programu nebo vzít kupu souborů a zabalit je do zipu.

Velmi ocením předchozí zkušenosti z oblasti investic a správy majetku, stejně jako to, co je výnosové procento a jak ho spočítat. A pokud již máte už svoje bytové portfolio, pomůžu, aby bylo větší 🙂

A protože jsem perfekcionista, očekávám výborný písemný projev v češtině.

Občas se také budu chtít potkat. Rád bych Vás měl v okolí Prahy či Ústeckého kraje. Vlastní auto je nutností.

Co nabízím?

Zajímavou, různorodou a dobře ohodnocenou práci, která má smysl a výsledky. Budeme růst spolu.

Pokud by Vás tato příležitost zaujala nebo myslíte, že je vhodná pro někoho z Vašeho okolí, budu moc rád za kontakt. Nejlépe, když mi e-mailem pošlete CV a napíšete něco o sobě a Vašich zkušenostech v oboru.


Tomáš Kučera
sledujte můj Twitter, Facebook či Instagram